Mentol Balls For Cigarettes predstaví úžasnú príchuť čučoriedka, mäta, ovocie, ľad pre tradičné cigarety, aby ste si vychutnali chuť s príjemnou vôňou.

Príchuť: Mentol Balls For Cigarettes predstaví úžasnú príchuť čučoriedka, mäta, ovocie, ľad pre tradičné cigarety, aby ste si užili chuť s príjemnou vôňou. Je to najlepšia voľba pre všetkých, ktorí majú radi silnú arómu. Samozrejme máme aj iný tón, máme 75 príchutí ľadový melón, ľadová čučoriedka, ľadová jahoda, ľadový zelený citrón, černica, mango, šťavnatá broskyňa, silný ľadový výbuch, Tropické ovocie, Zmiešané príchute, Čokoláda. Neváhajte a vyskúšajte niekoľko príchutí, kým nenájdete chuť, ktorá vám vyhovuje.

Vyrobené z prírodného oleja: Všetky naše crushballové korálky sú vegánske a vyrobené z prírodných olejov bez akýchkoľvek škodlivých prísad. Väčšinou rastliny osviežujú ducha a znižujú podráždenie spôsobené vdýchnutím. Poskytne chuť a radosť namiesto fajčenia, tento typ darčeka by radi dostali vaši fajčiari.

Eliminujte halitózu: Všetky naše kapsuly sú účinnejšie a vo veľkej hodnote odstránia zápach z úst a tiež odolávajú tvorbe zápachu v ústach. Použitím našich kapsúl sa vaše tradičné fajčenie zmení na úžasný a svieži pocit.

Jednoduché použitie: Inštalácia drviacich kapsúl do filtrov cigariet je pomerne jednoduchá a jednoduchá. V balení je tyčinka, ktorá vám uľahčí inštaláciu. Vytvorte dieru s tyčinkou vo filtri umiestnite malú guľôčku naplnenú lahodnými príchuťami a potom znova stlačte pomocou tyčiniek vložte guľôčku dovnútra. Špecifický spôsob operácie je nasledujúci. Ako vložiť pukacie guľôčky do cigarety, dosiahnutie trvá len 3 sekundy !Prvý krok-Vložte špičku natláčacej guľôčky do stredu cigaretového držiaka, aby ste vytvorili dieru.Druhý krok-Použite druhý koniec guľôčky na natiahnutie perličky.Tretí krok-Vložte pukajúce guľôčky do otvoru , pomocou posúvača guľôčok zatlačte do 1/3 držiaka na cigarety a potom ho stlačte.

Balenie obsahuje: V škatuľke je 200 mätových kúskov crushyball, aby ste si mohli vychutnať sviežu chuť a jedna tyčinka na výrobu mentolovej cigarety. 200 kusov dokáže splniť vaše túžby na viac dní poskytnutím prírodnej a sviežej chuti Blueberry Ice.

image1
image2
image3
image4

Čas odoslania: 18. august 2021